Massagelys og den erotiske oplevelse

massagelys

At tænde et massagelys sætter stemningen for en nærværende, intim og erotisk oplevelse. Hvis man ønsker at give sin partner og sig selv en ekstra god oplevelse er massagelys derfor essentielt.

Et massagelys viser at man er forberedt og at man ønsker at gøre noget særligt ud af det. Selve gestussen kan derfor i sig selv være medvirkende til at vække lysten og glæden ved den anden.

Sluk lyset, lås døren og lad duften sprede sig i rummet. Det varme skær fra lyset vil med garanti gøre rummet mere indbydende og erotisk ladet, og duften kan vække sanserne og få opmærksomheden væk fra tankerne og ud i kroppen.

Duft og berøring vækker sanserne

Det rum som et massagelys skaber, er de ideelle rammer for en sublim erotisk oplevelse. Kombinationen af duften som vækker sanserne, og berøringen som aktiverer de erogene zoner, er en oplagt måde at varme sig selv og sin partner op på.

En olieret krop i flammeskæret vil uundgåeligt vække lysten til at forsætte udforskningen af hinandens kroppe. Desuden er det sjældent at man befinder sig i et dunkelt oplyst rum fyldt af duft, og derfor kan et messagelys være en god hjælp, til at omstille hjernen og følelserne til en erotisk situation, som adskiller sig fra hverdagen.  Et massagelys er derfor en billig investering som har mange fordele.

Klik her for at læse mere om de gavnlige effekter ved messagelys.

Hvilket massagelys skal man vælge?

Der findes mange forskellige typer massagelys, og der er derfor flere ting man kan overveje før man anskaffer sig et. Det vigtigste er måske duften, og hvad der virker her er selvfølgelig meget individuelt.

Nogle foretrækker bløde og milde dufte og andre mere skarpe og stimulerende dufte. De fleste massagelys adskiller sig fra et almindeligt duft-lys ved at udsende feromoner som vækker lysten yderligere.

En anden ting at overveje er materialet det er lavet af. Der findes blandt andet stearin-, voks- og bivoks messagelys. Afhængigt af materialet varierer brændetiden og desuden er, for eksempel, bivoks lys et sundere alternativ til mange andre former for lys.

Klik her for se et stort udvalg af de bedste massagelys.

Særlige dufte

De mest populære dufte, eller smage, som det ofte kaldes når det handler om massagelys, er sensuelle dufte, som for eksempel, vanilje, moskus, eller bergamot. Andre muligheder er rose, chokolade, kaffe eller kanel.

At finde et massagelyst som dufter som noget man kunne have lyst til at spise, er en god rettesnor, i jagten på det perfekte messagelys. Herved bliver flest mulige sanser nemlig aktiveret, hvilket netop er hvad man ønsker, for at skabe den bedste erotiske oplevelse.

Et massagelys fungerer altid. Det giver ens partner et godt indtryk, og skaber den rette stemning for de første seksuelle oplevelser med en ny partner. For det mere rutinerede par er det et sikkert middel til at skabe et intimt rum fri fra hverdagens distraktioner. Alle kan forbedre deres sexliv og forhold med noget så simpelt som et massagelys.